Beekgraaf 58, Nistelrode

Gezocht: Allround Fitness- en Groepslesinstructeur

Wij zijn op zoek naar een allround fitnessinstructeur en groepslesinstructeur voor ongeveer 20 uur in de week. De werkzaamheden bestaan uit het geven van groepslessen, fitness en Hydrobics lessen in het zwembad. Iets voor jou?Reageer dan snel! 

Cursus Rots en Water bij Conscius Sports

Rots & Water, een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een puur Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel in meer dan 30 landen wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes van…

Gewijzigde tijden carnaval

De openingstijden voor de carnaval zijn gewijzigd. We hebben op zaterdag van 8.00-18.00 uur de deuren open. Zondag zijn we om 9.30 uur aanwezig tot 12.30 uur. Maandag en dinsdag zijn we gesloten en wensen we alle carnavalsvierders een geweldige carnaval!  

Stormschade, geen lessen UPDATE!

Beste abonnee’s Gisteren meldden we al dat de storm die over ons land raasde helaas ook Conscius Sports getroffen heeft. Naar nu blijkt is de schade aan het pand toch groter dan gedacht waardoor vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari de groepslessen die normaliter boven plaatsvinden niet doorgaan….

Stormschade, geen lessen

Beste abonnee’s Helaas is ook ons sportcentrum niet bespaard gebleven van stormschade. Het dak is eraf gewaaid, hierdoor kunnen vandaag de lessen niet doorgaan. We houden jullie op de hoogte. Team Conscius Sports