Op zondag 10 juli 2022 was Team Tanoshii / Conscius Sports weer te gast voor haar 2e judo uitwisseling op het grasveld voor Lokaal 12 op het prachtige woonpark van Prisma, park Assisie in Biezenmortel.
Op een grote judomat werd er in 4 opeenvolgende lessen, in de verschillende leeftijdsgroepen lekker getraind.
Judoka’s van onze Special Needs Judo groepen en van de reguliere judo groepen konden nu gezamelijk trainen.
Als trainers wisten we dat dit een geweldige dag zou worden, maar om te horen van de vele meegereisde supporters hoe geweldig het was te zien hoe deze twee totaal verschillende judo werelden gezamenlijk zo harmonieus konden trainen was super.
Aanpassen was het code woord deze dag en daar hoefde we dan ook geen enkele keer aandacht aan te besteden, het ging allemaal zo vanzelf.
Super trots kijken we terug op een geslaagde judodag, niet alleen van onze judoka’s maar ook zeker van de deelnemers van de woongroepen van woonpark Assisie.
Triveth en Wout hebben aan alle judoka’s en toeschouwers de Nage No Kata laten zien, zowel regulier als aangepast, deze kata is een examen eis voor zwarte band
Na een geslaagde les kregen onze deelnemers allemaal een lekker broodje, drinken en een ijsje.
Maar nog belangrijker was de prachtige medaille die door de firma Strijbosch b.v uit Nistelrode ter beschikking was gesteld, super bedankt hiervoor, jullie hebben zoveel mensen hiermee blij gemaakt.
Super leuk was dat het media team van landpark tv mooie foto’s, een nieuws film en interviews met Walter Sensei en enkele deelnemers hebben gemaakt.
Trots kijken Erik Sempai, Triveth Sempai, Wout Sempai, Stefan Sensei en Walter Sensei terug op deze dag.
We willen dan ook alle team leden van Team Tanoshii / Conscius Sports en het team van Lokaal 12 bedanken voor hun grote inzet.