50-Fit is de groepsles voor 50-plussers. Hoe ouder men word hoe belangrijker het bewegen word om onze spieren en gewrichten soepel en beweegbaar te houden. Deze les is de ideale manier voor 50 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

Met 50-Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

Tijdens deze lessen kunt u er voor kiezen om eerst een half uurtje in de fitness de spieren warm en los te maken, waarna u samen met de instructeur in de groep les zaal de les gaat volgen. In de groepsles zal de instructeur zowel aan uw conditie, balans als kracht werken, waarbij alle spiergroepen de revue passeren zodat uw spieren en gewrichten soepel en krachtig worden.

U zult snel werken dat u zich fitter en mobieler voelt na het volgen van deze lessen. Door het verbeteren van uw houding zullen u dagelijkse u beter afgaan, en u minder last zult hebben van pijn en stijfheidsklachten.

WIL JIJ JE AANMELDEN?

ZWEMMEN

FITNESS

GROEPSLESSEN