Samen sporten is leuker met Zumba

Wij nodigen jullie uit om samen te komen proeven van Zumba tijdens een extra Zumba-les. De les op zondagochtend 10 januari van 10.30 tot 11.30 uur is voor jou en je vriendin, zus ofwel kom samen met je vrienden, familie, kinderen of collega’s van 10.30 tot 11.30 met ons mee dansen. Na afloop hebben we een kopje koffie of thee klaar staan.

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. zumba-cons
Door de conditie of cardiovasculaire aanpassing wordt de kwaliteit van je longen en je bloedsomloop beter. De belangrijkste spier van je lichaam – je hart – wordt sterker. Je uithoudingsvermogen gaat zienderogen vooruit.
Dat muziek en dansen goed zijn voor je geestelijke balans is al lang bekend. Door muziek en dans te combineren met fitness krijg je het ultieme middel om je stressbestendig te maken en je lichaam en geest klaar te stomen om de confrontatie met de wereld aan te gaan.
Iedereen kan met Zumba meedoen. De pasjes zijn makkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. Voor iedereen dus; op je eigen tempo en in je eigen vermogen. Wij zien je graag komen. Schrijf je in bij de balie en laat weten met hoeveel personen je komt.