Beekgraaf 58, Nistelrode

Algemeen zwemlessen

Inschrijven en wachtlijst:
Inschrijven is mogelijk via onze website, of via een formulier dat u bij ons Health Center ter plaatse in kunt vullen. De inschrijving van de zwemles is pas definitief zodra het inschrijfformulier door ons in goede orde is ontvangen en het inschrijfgeld is overgemaakt. Wanneer de inschrijving afgerond is, wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst. Wanneer uw kind aan de beurt is, krijgt u een uitnodiging toegestuurd met verdere informatie over de zwemlessen en hoe het in zijn werk gaat. Uw kind kan over het algemeen instromen in de volgende periode of de periode erna. Wachtlijst is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de door u gekozen voorkeursdag(en). Eea is altijd in overleg met onze zwemcoördinatrice Christel Hanegraaf, die u hierover verder zal informeren.

Kinderen gaan eerst starten in de watergewenningsgroep op vrijdag- of zaterdagmiddag. Dit is voor één periode. Als uw kind dan onderwater durft te zwemmen, van de kant kan springen en zelf weer kan opstaan in het ondiepe, kan drijven op buik en rug en kan flipperen met de benen, dan kan hij doorstromen naar de reguliere A lessen. Dit is dan op de dag van voorkeur. Dit alles om een vlottere introductie te maken naar de reguliere A lessen.

Afmelden en het inhalen van gemiste lessen:
Als uw kind wegens omstandigheden niet kan deelnemen aan de les, is vooraf telefonisch afmelden verplicht. Of u meld uw kind af via de persoonlijke pagina van zwemscore.
hcn.zwemscore.nl

zwemmenAlleen bij ziekte, bijzondere en onvoorziene omstandigheden is het mogelijk om de gemiste les(sen) in te halen. Dit natuurlijk altijd in overleg met de desbetreffende docent(e). Vakantie, kinderfeestjes e.d. zijn dus geen geldige redenen! Er is een vaste inhaalles op dinsdagavond ( zie zwemrooster ) (max. 8 kinderen per les). U moet zich hiervoor wel opgeven bij de balie.

Kijklessen:
Iedere laatste les van de maand is er kijkles. Dit wil zeggen dat u als ouder dan de laatste 5 minuten van de les in het zwembad mag bijwonen. U wordt daar door de docent(e) tijdig over geïnformeerd. Iedere andere les kunt u volgen onder het genot van een drankje via het TV-scherm in de bar.

Diplomazwemmen:
Wanneer de docent(e) uw kind klaar acht voor het diplomazwemmen, gaat uw kind hiervoor oefenen. Mocht uw kind nog extra oefening nodig hebben, dan kunt u dat altijd met de desbetreffende docent(e) bespreken.
Het oefenen en het diplomazwemmen vinden altijd plaats in het zwembad “De Beemd” in Veghel tussen 10.00 uur en 11.00 uur afhankelijk van het diploma waarvoor de kinderen oefenen.
De docent(e) zal u hierover tijdig informeren.

Voor het behalen van het A-diploma zijn hieraan extra kosten verbonden van 75 euro. ( 3 termijnen van 25 euro )
Voor het B- en C diploma is de prijs inclusief het zwemmen in Veghel.

Het diplomageld bedraagt € 15,- per diploma

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.