Vanaf zaterdag 3 oktober as. zal van 10.30 – 11.30 uur de oude vertrouwde Balance les worden gegeven door Yorick Poelen. Yorick is een ervaren Balance instructeur en vertelt graag zijn persoonlijke ervaring.

YorickYorick maakte in 2009 voor het eerst kennis met Balance. Tot dat moment beoefende hij uiteenlopende sporten, maar deze vorm van work-out trok zijn aandacht. Stijf en houtiger als hij was ervaarde hij dat Body Balance iets in hem losmaakte. Hij maakte het zich eigen en kwam erachter dat het mogelijk was om op een ontspannen manier toch een volledige lichaamstraining te doen.
Zijn passie en plezier met deze sport wilde hij graag delen met anderen en daarom heeft hij zich verdiept in het lesgeven waardoor hij anderen kan laten kennis maken met deze sport.

Zelf zegt hij hierover: “Balance is voor iedereen; jong of oud, jongen of meisje het maakt niet uit want het is vooral een beleving van Yoga, muziek, meditatie en een beetje magie. En nog veel meer…..

Natuurlijk zijn alle leden van harte uitgenodigd om deze les te volgen. Ben je nog geen lid of je wil graag als introducee mee, in oktober ben je de hele maand van harte welkom en dit kost je niets. Na deze proefmaand lid worden, vraag naar jou persoonlijke aanbieding aan onze balie.