Wat is BBB?

BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training bij Conscius Sports is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen voor deze drie spieren te trainen.
De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming (=Aerobic) en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen. De lessen BBB zijn in tegenstelling tot vaak een low impact les, waarbij het uiterste van de deelnemers word gevraagd voor de maximaal resultaat het menselijk lichaam heeft heel veel spieren en in onze benen, billen en buik zitten een heel groot deel van deze spieren. Om deze spieren allemaal te trainen en te verstevigen heb je vanzelfsprekend ook veel oefeningen nodig. BBB is dus de perfecte groepsles om een stevige borst, billen en benen te krijgen. Naast het krachtaspect zit er ook een vorm van cardiotraining in, dus ook de conditie wordt bij deze variant gestimuleerd.

Voor wie is BBB?
BBB is populair bij zowel mannen als vrouwen, omdat de meeste mannen en vrouwen deze 3 aspecten ( Core ) van het lichaam willen aanpakken.. Iedereen kan meedoen, je bepaalt uiteindelijk zelf je eigen trainingsintensiteit. De deelnemers kunnen de oefeningen dus met een hogere intensiteit doen om het zwaarder te maken.

WIL JIJ JE AANMELDEN?

ZWEMMEN

FITNESS

GROEPSLESSEN