Staan voor wat je zegt en zeggen waar je voor staat!

De bezoekers van zijn health center Conscius Sports weten dat de experts bij het health center weten waar ze over praten. De passie van Patrick en de medewerkers is heel bijzonder. Het team groeide met een bepaalde visie, die ze verder ontwikkelden en sinds jaar en dag delen met de bezoekers.

Door 10 jaar ondernemen en ervaring opdoen, ontstond de visie van Patrick, die hij uitdraagt met zijn team: “Sporten en bewegen is leuk. Wij weten dat het yes-1015480_1920van essentieel belang is dat iedereen kan sporten en dan op zijn of haar niveau. Plezier en bewustwording zijn dan de twee pijlers die het verschil zullen maken. Onze missie is; Mensen inspireren, motiveren en begeleiden naar doelbewust sporten!”

Als je de inwoners van Nistelrode wil aansporen om iets bijzonders neer te zetten in 2016; dan, vindt de ondernemer: moet je zelf het goede voorbeeld geven. Houd de website en facebook in de gaten, want wij dagen je uit.

Kom doelbewust sporten.

Bel een van de experts (via 0412-617333) en doe mee. Laat je verleiden … door echte voedingssnacks, … door doeltreffend maar leuk bewegen en verras jezelf met een haalbaar doel! Het team van Conscius Sports helpt iedere bezoeker om een doel te behalen; in het zwembad, de fitness ruimte en bij de groepslessen.  In 2015 kwam de bewustwording: we moeten onze expertise nog meer gaan delen. De naam werd veranderd naar Conscius Sports. Dit staat voor; “Doelbewust sporten” en daarmee was het begin gemaakt.

Wij doen mee
“Ook wij hebben ons doel bepaald. De begeleiding om bewust naar je lichaam te (leren) luisteren is dé doelstelling van al onze experts.”, vertelt Patrick “wij gaan deze begeleiding versterken, door er mee naar buiten te komen. Daarbij hoort ook dat we als onderneming willen groeien. Staan voor wat we zeggen en zeggen waar we voor staan!”
Wij zijn in december begonnen om in januari te starten.
Wij gaan ons doel behalen in 2016.

Ben jij ook zo stellig? Gaan jullie de uitdaging aan samen met de experts van Conscius Sports?
Start in december om te beginnen in januari. Wij staan voor je klaar.