fbpx

Compensatieregeling COVID-19

Home/Compensatieregeling COVID-19
Compensatieregeling COVID-192020-07-19T17:44:54+02:00

Compensatieregeling rondom tijdelijke sluiting door coronavirus: tegemoetkoming voor onze leden

[april 2020]

Lieve leden van Conscius Sports,

Allereerst hopen we dat het goed met jullie gaat en dat jullie gezond zijn en gezond mogen blijven.

Maar wat bevinden we ons in een ongelofelijk nare situatie.  Op dit moment moeten wij onze deuren gesloten houden tot minimaal 28 april. Tegen die tijd wordt er vanuit de overheid bekend gemaakt wat de regeling daarna zal zijn. We realiseren ons dat dit voor jullie als sporters erg vervelend is en we hadden dit maar al te graag anders gezien. Wij balen hier dan ook ontzettend van en leven, net als vele andere (sport-)ondernemers en werknemers, in een onzekere periode.

Wij willen jullie daarom vragen om de automatische incasso die er aan komt of al geweest is a.u.b. niet terug te trekken of om deze reden je abonnement niet te beëindigen. Omdat onze vaste lasten helaas gewoon doorlopen en hier vanuit de overheid weinig regelingen voor te treffen zijn, brengt dit ons in een erg krappe situatie. Maar ook omdat wij jullie na deze coronacrisis graag het mooie, fijne sportcentrum met alle faciliteiten willen blijven bieden wat we op dit moment hebben. Dit is een situatie van pure overmacht die niemand had kunnen voorzien.

Wij hopen, net als jullie, dat ons sportcentrum snel weer open kan.
In de tussentijd zitten wij in ieder geval niet stil, zodat we jullie straks weer een fijn en opgefrist sportcentrum te bieden hebben.

We waarderen jullie steun enorm en daarom gaan we jullie de volgende tegemoetkomingen bieden;

1| Voor de tijd dat onze sportschool noodgedwongen gesloten blijft, storten we een tegoed van € 15,- op je pas wat je (zodra we weer open zijn) vrij kunt besteden binnen ons sportcentrum.

2| Je ontvangt 10% korting op onze voedingssupplementen en sportvoeding.

3| Zolang we gesloten zijn, bieden we jullie via onze website en social media kanalen workouts voor thuis aan, zo kun je toch op een veilige, gezonde manier fit blijven.
Als lid van Conscius Sports krijg je ook gratis toegang tot vele virtuele groepslessen en workouts van FitSnacks.TV. Uitleg volgt per mail.

4| We laten, voor de tijd dat onze sportschool noodgedwongen gesloten blijft, de standaard opzegtermijn van één maand vervallen.

Daarnaast:
Tot 1 juni 2020 onbeperkt GRATIS koffie/thee/cappuccino voor al onze leden (dit gaat dus niet van het bovenstaande tegoed af).

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons het best bereiken per mail.
We streven er naar om deze z.s.m. te beantwoorden.

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.
Hopelijk tot zeer snel!

Met sportieve groet,
Team Conscius Sports

Voorwaarden tegemoetkomingsregeling Conscius Sports:

  1. De tegemoetkomingen die wij onze leden bieden is uitsluitend bedoeld voor onze betalende leden. Als u onze automatische incasso in de tijd dat wij gesloten zijn terugvordert, vervalt onze tegemoetkoming (uw betalingsplicht blijft wettelijk gezien in tijden van overmacht immers staan).
  2. Als u uw abonnement tijdens de coronacrisis beëindigt, kunt u géén gebruik maken van de tegemoetkomingen die wij nu bieden. Onze algemene voorwaarden m.b.t. de looptijd van uw abonnement blijven ook tijdens deze crisis gelden (zie betalingsplicht bij 1.)
Ga naar de bovenkant