Op zaterdag 11 mei trok een gemengde groep van Team Tanoshii/Conscius Sports naar Amsterdam om deel te nemen aan het judotoernooi dat georganiseerd werd door judo vereniging Fuyiama.
Het toernooi was zowel voor gereguleerde als voor aangepast judoka’s geschikt dus dit keer moest toernooibegeleider Erik van Pinxteren flink aan de bak. Marcel Berendse kwam voor de tweede keer uit voor ons team op het aangepast judotoernooi en wist een goede tweede plek te bemachtigen.

Karin van Dijk kwam uit in een sterke poule bij het aangepast judo, maar deed het weer heel erg goed en mocht deze keer een tweede plek mee naar huis nemen. Mason van Dijk deed voor de eerste keer mee, helaas waren zijn tegenstanders wat meer ervaren en mocht Mason een goede derde plek in ontvangst nemen. Quinten Janssen deed ook voor de tweede keer mee en kwam deze keer verder dan de vorig keer. Hij wist al zijn wedstrijden met winst af te sluiten en werd kampioen van de dag.

Mason Raaijmakers kwam uit op het reguliere judotoernooi en werd de eerste wedstrijd overbluft door zijn tegenstander en verloor deze helaas. Gelukkig herstelde hij zich goed en vocht hij zich naar een hele dik verdiende tweede plek. Helaas voor Triveth van Pinxteren en Corina Pieters waren er te weinig tegenstanders voorradig op dit judotoernooi en mochten zij in de verschillende poule met jongere deelnemers mee doen. Beide judoka’s van team Tanoshii/Conscius Sports moesten goed partij geven in deze jongere poules bij het aangepast judo, zodat deze jongens en meisjes ook lekker konden knokken.

De organisatie was hier super blij mee waardoor de beide judoka’s buiten hun derde plekken ook nog een sportiviteitsprijs mee naar huis kregen. We zijn super trots op onze deelnemende judoka’s en willen ze dan ook feliciteren met hun deelname en behaalde plaatsen.

Voor meer info over het judo bij Team Tanoshii/Conscius Sports kijk op:
www.consciussports.nl of www.budoschooltanoshii.nl