Beste leden, het team van Conscius Sports introduceert een app en nieuwe methode die we gaan gebruiken, namelijk Virtuagym. Je zult merken dat deze app velen voordelen met zich meebrengt.

Zo wordt contact maken veel makkelijker en kunnen we jou coachen terwijl jij de trainingen thuis uitvoert. Onze personal trainers kunnen je schema’s toewijzen die speciaal gemaakt zijn voor jou! Ook kun je doelen stellen. Wil je bijvoorbeeld afvallen? Dan zullen wij er alles aan doen om jou hiermee te helpen. Met behulp van deze app hebben jij en de personal trainer zicht op de voortgangen die jij hebt gemaakt. 

Deze app bied je vele nieuwe en handige functies waardoor je zult merken dat zelfstandig sporten of onder begeleiding een stuk makkelijker wordt. De app is simpel te gebruiken en het helpt met het behalen van jouw doelen. Met meer dan 4000 oefeningen en vele kant-en-klare workouts die je thuis of in de gym kunt doen. Doe je workouts onder begeleiding van onze 3D-geanimeerde personal trainer! Deze laat je precies zien hoe je iedere oefening moet uitvoeren. Samen pakken we het sporten weer op en motiveren we elkaar!

Wat te doen om Virtuagym te activeren:

Stap 1: activeer je account vanuit de link in de welkomstmail

Stap 2: installeer onze app via de link in de welkomstmail

Stap 3: vul je persoonlijke gegevens verder aan online of in de app

Stap 4: maak je eigen workout door op de sneltoets “voeg activiteit toe” te drukken

Stap 5: hou je kalender bij met activiteiten, workouts en voortgang

Voor meer informatie neem je contact met ons op via ons telefoonnummer en/of e-mail. Ook kan je altijd langskomen!