Met een nieuwe pagina op de website ‘bewust succes‘ proberen we je te inspireren om een doel te bepalen. Raak jij ook geïnspireerd van het verhaal van Sandra? Dan staan onze experts klaar om samen met jou een mooi doel te bedenken én met als volgende stap, een plan maken om dit doel natuurlijk te gaan behalen.

In het kader van bewuste training bij Conscius Sports krijgen leden een persoonlijk trainingsschema, aanvullende voedingsadviezen en de begeleiding van professionele experts. Zo bieden we ieder lid de mogelijkheid om invulling te geven aan zijn of haar traject van bewust sporten. Hierdoor krijgen we ook inzicht in de motivatie van onze leden en creëren we en een persoonlijke band.

Afgelopen jaar is het bij de vaste bezoekers van het health center opgevallen dat Sandra veel dagen bij ons in de sportschool doorbracht. Velen vinden haar toewijding motiverend en er kwamen steeds meer vragen naar haar motivatie doelen. Vanwege die vele vragen naar haar motivatie hebben we haar gevraagd om een stukje te schrijven. In haar verhaal verteld ze over haar persoonlijk doel en de keuzes die ze zelf heeft gemaakt om deze te bereiken. We zijn heel trots op wat ze al heeft bereikt en hopen dat haar verhaal een motivatie kan zijn voor anderen… lees hier haar verhaal

Sandra heeft een groot deel van dit traject doelbewust uitgezet met een duidelijk resultaat voor ogen. Conscius Sports heeft haar, daar waar mogelijk, met raad kunnen bijstaan. Wil jij ook bewust toewerken naar een bepaald doel, maar je zou graag wat hulp daarbij krijgen? Vraag aan onze expert Noyah naar een persoonlijk advies, hij kan je uit ervaring vele goede tips meegeven.