Hallo allemaal,desiree-van-zutphen-smit

Hier ben ik dan, Desiree van Zutphen-Smit.

Sommigen hebben mij vast al zien rondlopen of bezig gezien in het zwembad.
Sinds kort verzorg ik hier en daar wat lessen in het zwembad, zoals de hydrobics-lessen, baby-peuter lessen en zwemlessen. Dan is het ook wel leuk om wat meer over mij te weten vandaar hier wat feitjes. Geboren in Schijndel, opgegroeid in Den Bosch en door mijn man in Veghel terechtgekomen. Mijn man is echter nu zeven jaar geleden overleden aan de gevolgen van ALS, een vreselijke ziekte.Dan heb ik twee kanjers van meiden, nu 21 en 19 jaar, de oudste studeert en woont op kamers in Rotterdam, de jongste is sinds kort begeleid gaan wonen. Gelukkig heb nog gezelschap van een heerlijke lieve hond een labradoodle. Dat is dan ook meteen een van mijn hobby’s, lekker veel wandelen. Verder zit ik nog bij een popkoor, Enjoy, in Vorstenbosch, bij een kanovereniging en ga ik graag erop uit met de fiets. Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor me, waar ik dan ook regelmatig leuke dingen mee onderneem, zoals vakantie, weekendjes weg, festival en theaterbezoekjes.

Voor de zomervakantie hebben jullie me vast al eens gezien maar nu vanaf september met wat meer regelmaat. Eigenlijk zie ik mijn werk ook meer als een hobby, het is toch prachtig om met mensen om te gaan in een omgeving waar ze zelf voor kiezen om naar toe te komen. Bewegen is altijd goed , en als dat dan ook nog in lekker warm water kan , is dat helemaal perfect. Graag begeleid ik jullie daarbij.

Eigenlijk ben ik al heel mijn leven in, op en rond het water bezig. Begonnen bij een zwemvereniging, al snel zwemonderwijs gehaald en bij verschillende zwembaden gewerkt. Nu dan hier bij Conscius Sports, waar ik het prima naar mijn zin heb en hoop dat ik hier nog lang ondergedoken mag blijven……….

Dan wens ik jullie allemaal een hele fijne tijd met veel plezier toe, en geniet van elke dag die je kan sporten.

Tot gauw bij Conscius Sports,

warme en sportieve groet van mij,

Desiree…