Al goede voornemens voor 2017? Misschien heb je er al over gedacht en ga je dit jaar aan je conditie werken. Hoe wil je dat dan bereiken zonder dat je er elke dag tegenop ziet, maar juist gemotiveerd naar de sportschool gaat? Conscius Sports geeft je tips.

Om gemotiveerd te blijven is het belangrijk dat je bewust voor een sport kiest die bij jou past, want zo hou je het meteen veel makkelijker vol. Ten eerste kijk je naar de redenen waarom je wilt beginnen met sporten en naar jouw doelen.
Wil je werken aan je conditie en meer uithoudingsvermogen krijgen? Dan kun je het beste gaan voor groepsactiviteiten zoals spinning of zwemmen.

Wil je gewoon graag wat strakker worden? Dan kun je het beste gaan voor een combinatie van krachttraining en rekken en strekken (bijv. Bodypump of Yo Balance)

Misschien wil je wel gaan sporten als ontspanning? Kijk dan eens naar lessen Zumba! Leuk, ontspannend én ontzettend goed voor je.

Zie je sporten als een manier om meer sociale contacten te leggen? Dan is even blijven zitten in de loungeruimte onder het genot van een drankje een aanrader.
Wil je meer conditie, maar lijkt hardlopen jou echt helemaal niet leuk? Doe het dan gewoon niet, want wanneer je iets niet leuk vindt, houd je het ook veel minder makkelijk vol!

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te willen beginnen met sporten en het is dan ook erg belangrijk om eerst te bedenken wat jouw redenen hiervoor zijn. Want wanneer je weet wat je met sporten wilt bereiken, kun je ook veel beter een bewuste keuze maken over welke sport het beste bij jou past!

Personal Training
Om invulling te geven aan jouw persoonlijk trainingsdoel heeft Conscius Sports personal training. Met onze personal trainers werkt je bewust aan een gezonde leefstijl. Samen met jou stellen zij een trainingsschema op dat is gebaseerd op de sporten die voor jou motiverend zijn. Daarnaast kan je kiezen om ook een aangepast voedingsschema op te stellen. Onze personal trainer zal jou helpen met het uitvoeren van deze schema’s waarbij ze jou inspiratiebron zijn.

Kortom, onze personal trainer helpt jou te komen tot een gezonde conditie, een sterk lichaam dat in balans is en een bewuste levensstijl die je gemakkelijk eigen kunt maken.

Enthousiast geworden, loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden of mail info@consciussports.nl.

Bron afbeelding: www.dehuishoudcoach.nl