Dit geloof je niet, er zijn ook overal mensen voor! Terwijl de eerste sporters van de dag aan een welverdiend kopje koffie zitten, zorgt een onbekende persoon; in spijkerbroek met trui en capuchon en blauwe gympen ervoor dat de achtervolging ingezet werd. Deze persoon had… namelijk haar sportkleding niet aan en liep richting sportzaal in plaats van de kleedlokalen.

Dramatisch
Intussen ben je op de website van Conscius Sports beland en kan je zien wat we allemaal aanbieden. Er zit vast beweging bij, welke ook voor jou ideaal kan zijn. Wil je eens komen kijken wat nu precies bij jou past? Maak dan een afspraak met een van de experts, die samen met jou gaan kijken waar jij je doel zou kunnen zetten. En dan kan jij – net zoals de onbekende jongedame ik zal geen namen noemen – GRATIS inschrijven, om nu eens en voor altijd je doel te behalen.

Het is jammer dat we je met zo’n dramatisch begin naar onze website moeten lokken, maar in dit geval ging het even om het doel en niet de weg er naar toe. Sluit facebook af en kom van die stoel en ga naar hét healthcenter van Nistelrode om je doelen te stellen. Profiteer daarbij van de maandactie januari: ‘Gratis inschrijven’.