We zijn 1 januari van start gegaan met de ‘Januari-challenge’. In het begin was iedereen erg afwachtend en voorzichtig. De mensen zeiden: ‘Ik doe hem nog wel een keer.’ En je weet wat ze zeggen van uitstel komt afstel!

Toen het begin gemaakt was, kwam het los en deden snel meer mensen mee. Op de helft van de challenge werd er een hoge totaal score neer gezet door Joost Lindsen. Deze score bleef tot de laatste dag intact. Er was slechts een persoon die met zijn andere score redelijk dicht in de buurt zat. Het was erg spannend op de laatste dag kwam Jonathan Bremmer zijn laatste onderdeel afronden. Hij zet een squat neer van 159 kg! Door deze score kwam hij aan het record van de challenge. Bij de vrouwen duurde het iets langer voordat er begonnen werd. Heel lang bleven er twee vrouwen op het bord staan. Richting het einde van de maand werd het steeds spannender,  Er waren twee vrouwen bij gekomen die het aandurfden. Hierdoor werd het nog meer een competitie en de strijd barstte los.

Er werd een nieuwe record neergezet door Maaike Wientjens. Nog twee dagen te gaan en het record werd weer omhoog gedreven door Maaike. De laatste dag werd door Lindy Bright, die op dat moment nummer 2 was een nieuw record neergezet. Ze heeft op alle onderdelen haar score omhoog gebracht. Lindy Bright heeft uiteindelijk de ‘Januari-challenge’ van de vrouwen competitie gewonnen.

Allebei gefeliciteerd met jullie prestatie!