Laatst werd ik bij Conscius Sports bijna omver gelopen door een groepje enthousiaste kinderen. Ze gingen van het zwembad door de barruimte op weg naar de grote groepsruimte op de eerste verdieping. Uiteraard was ik nieuwsgierig en ging een kijkje nemen wat daar stond te gebeuren. Eenmaal boven zag ik dat ze flink aan het sparren waren en…na nog een keer goed kijken zag ik tot mijn opluchting dat ze bescherming aan hadden. Ze waren bezig met kickboksen.

Eenmaal gezellig terug in de bar, aan een lekker bakje koffie vroeg ik Patrick wat dit nu was? Patrick legde uit dat dit een kinderfeestje was dat hij en zijn team op maat hadden samengesteld.
Het verjaardagsfeest was begonnen met zeemeerminzwemmen, waarbij wordt getracht te zwemmen als een zeemeermin met zo’n grote staart. Dat niet iedereen dat meteen goed kan wordt telkens weer bewezen, maar na een tijdje oefenen is de lol des te groter als je merkt dat het steeds beter gaat!

Na het zeemeerminzwemmen was de kickboks-les. Blijkbaar was er nog genoeg energie over na het zwemmen want er werd, met een hoop lol, volop gekickt en gespart. Het feestje werd afgesloten met een hapje en een drankje dat de meiden zelf hadden meegenomen. Dit kan uiteraard ook worden verzorgd door het team van Conscius Sports.

Na afloop was iedereen voldaan en moe van een gezellig avondje sportief feestvieren.

Heb jij nu ook zin gekregen om jouw kinderfeestje bij Conscius Sports te vieren? Dit is mogelijk en wordt met jou op maat samengesteld.

Meer informatie aan de bar of mail naar info@consciussports.nl.

Tot snel,
Edwin