Beekgraaf 58, Nistelrode

Kwaliteit en Mogelijkheden

Het water van ons zwembad heeft een constante temperatuur van 32 graden en voldoet aan alle eisen van het NRZ, het Nationaal Platform Zwembaden. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en hygiëne. Het NRZ is het instituut van de zwembadbranche: de kernactiviteiten bestaan onder andere uit: de uitgifte van de nationale zwemdiploma’s, het bevorderen van zwembadbezoek, het initiëren, ontwikkelen en coördineren van regulier en cursorisch onderwijs en het ontwikkelen, verzamelen en verspreiden van kennis op het gebied van exploitatie. Daarnaast verzorgt NRZ de promotie en het management van het Keurmerk Veilig & Schoon in opdracht van Stichting Zwembadkeur.

Door de heerlijke temperatuur is ons zwembad naast A, B, C zwemmen, voorbereidend zwemmen, zwemvaardigheid, privézwemmen, volwassenen zwemmen hydrobics en vrij zwemmen, uitermate geschikt voor hydrotherapie en babyzwemmen.
Heeft uw kindje speciale aandacht nodig, kijkt u dan eens bij het onderwerp ‘down under‘.

Voor meer informatie betreft de kosten van onze zwembadactiviteiten binnen ons Health Center, kijkt u bij ‘prijzen zwembad‘.

Wilt u uw kind inschrijven voor zwemlessen, het inschrijfformulier vindt u hier. Voor overige informatie, kunt u met ons contact opnemen.

Zodra u het inschrijfformulier heeft doorgestuurd en het inschrijfgeld heeft voldaan, is de inschrijving definitief. Wij zullen uw kindje op de wachtlijst plaatsen. Zodra het zover is, krijgt u van ons tijdig bericht.