Een maand geleden is Tom bij Conscius Sports komen werken; we hebben toen op deze website al wat over deze sportieve jongeman verteld. Maar nu vertelt Tom nog veel meer over zichzelf; lees je mee?

1. Wil je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Tom van der Heijden, ik ben 21 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. In de zomer van dit jaar studeer ik af als bewegingsagoog.

2. Wat zijn je hobby’s?
Mijn hobby’s zijn voetballen, wielrennen en mountainbiken

3. Wat doe je zoal bij Conscius Sports?
Bij Conscius Sports geef ik hydrobics lessen, ben ik fitness instructeur en in de toekomst nog meer lessen!!

4. Hoe lang werk je hier?
Ik werk hier nu ongeveer een maand.

5. Wat is jouw arbeidsverleden?
Ik heb een leuke bijbaan op de markt, daar verkoop ik groenten en fruit. Ik heb ook in de horeca gewerkt als ober en barman. Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal stages gedaan waaronder bij een basisschool de gymlessen verzorgen, ik heb ook veel bootcamplessen gegeven, heb in een fitnesscentrum voor ouderen en mensen met een beperking gewerkt en nu loop ik stage bij een verzorgingstehuis waar ik ouderen help om alledaagse handelingen weer te kunnen gaan doen.

6. Waarom zou iedereen moeten gaan sporten?
Iedereen moet gaan sporten omdat je je dan mentaal en fysiek weer goed gaat voelen.

7. Wat vind je het leukst aan je werk?
Het werk is erg afwisselend en dat maakt het leuk. Ook de mensen die er komen en de collega’s zijn gezellig.

8. Hoe zou je graag omschreven worden door klanten?
Als een spontane, aardige, behulpzame en motiverende trainer of coach

9. Welke bekende sporter zou je graag willen ontmoeten en waarom?
Ik zou graag Manuel Neuer willen ontmoeten. Hij is keeper bij Bayern München. Ik vind hem op dit moment de beste keeper ter wereld! Ik ben zelf ook keeper bij vv Boskant! Ik heb veel wedstrijden en trainingen op internet gekeken en daarvan geleerd wat er moet gebeuren in bepaalde situaties.

10. Wil je de lezers nog iets meegeven…?
Als je komt sporten heb je al gewonnen van diegene die nog op de bank ligt!