Nieuw bij Conscius Sports Nistelrode: yoga

Lorna Jane is Hatha Yoga docente en stelt zichzelf aan u voor:lorna-jane-siahaya_0
“Yoga kwam op mijn pad vanwege chronische rugklachten. Mijn eerste les had een dusdanig positief effect op mijn lichaam en geest, dat het mij motiveerde het te integreren in mijn dagelijkse routine. Hatha Yoga is voor mij aantrekkelijk wegens de inwaartse focus en de werking op het kinesthetische niveau. Eerst fysiek de grenzen van je eigen lichaam opzoeken en deze verleggen; daarmee bouw je spierkracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit op. Anderzijds mentale overgave aan iedere houding. Daarmee leer je ontspannen en creëer je rust. Deze combinatie stimuleert de algehele werking van het lichaam: van spieren en klieren tot en met organen en het zenuwstelsel. Yoga kan tevens confronterend zijn. Door de kinesthetische werking is het mogelijk dat blokkades worden opgeheven. Met yoga kun je dus een balans creëren tussen lichaam, geest en ziel. Omdat ik mijn ervaringen graag wil delen en doorgeven heb ik in Khajuraho (India) de Hatha Yoga docentenopleiding gevolgd. De opleiding heb ik succesvol afgerond aan de ‘Arhanta Yoga International’ en is erkend door de ‘Yoga Alliance’. Mijn lessen zijn uitdagend en dynamisch opgebouwd, maar je werkt altijd op je eigen niveau. Ik nodig iedereen, ongeacht leeftijd en ervaring, met genoegen uit om lessen te volgen bij ‘Conscius Sport’. Hopelijk mag ik jou vanaf maandag 14 september 2015 verwelkomen”.

Namasté,
Lorna Jane

Deze yogalessen zijn elke maandag vanaf 14 september van 09.00-10.00.