Laat jij je vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje en alle andere kinderen in jou omgeving ook kennis maken met Judo bij Conscius Sports Nistelrode? Vanaf 16 Maart wordt drie weken achtereenvolgend judo aangeboden via Sjors Sportief en kan je met onze Judo-expert kennismaken.

Wat is Sjors Sportief?
Sjors Sportief is een landelijke project dat al 5 jaar bestaat en intussen in ruim 50 gemeenten met enorm succes wordt aangeboden. De deelnemende gemeentes krijgen landelijke subsidie om sport en cultuur te stimuleren onder jeugd. In de gemeenten die aangehaakt zijn bij ‘Sjors’, kunnen clubs en verenigingen een activiteit online aanmelden, die in een op de site van Sjors Sportief gepubliceerd worden. Kinderen kunnen zich vervolgens op deze leuke website digitaal inschrijven.

De Judo lessen bij Conscius Sports worden gegeven op 16, 23 en 30 maart. Via www.sjorssportief.nl kan je jezelf aanmelden voor deze drie lessen judo. Deelname is voor kinderen van 5-8 jaar. (Dit is de richtleeftijd. Vraag naar eventuele mogelijkheden – als je niet in deze leeftijdsgroep valt – aan de balie.)

Ook zijn er in mei en juni nog lessen in het zwembad en wordt er ook nog een keer judo aangeboden. Ook daarvoor kan je jezelf inschrijven op www.sjorssportief.nl