Op 10 mei heeft onze expert Palmyra een presentatie gehouden over voeding, als onderdeel van haar opleiding tot voedingsconsulente. Zelf ben ik, Edwin, er uiteraard ook bij geweest, al moest ik nog een plekje vinden op de inschrijflijst want die was eigenlijk helemaal vol…een goed teken vooraf!
Die avond, ik was niet eens te laat, zat de zaal al vol. Het enthousiasme was groot, meestal komt iedereen net op tijd binnen, dus ik zocht snel een plekje en wachtte vol spanning de gebeurtenissen af.
Palmyra begon, nadat iedereen een plekje had gevonden, goed voorbereid en een beetje zenuwachtig aan haar verhaal. Die zenuwen maakten al snel plaats voor een aansprekend en inspirerend verhaal over gezonde voeding, bewuste keuzes en juiste verhoudingen. De zaal was stil, muisstil zelfs en als ik zag wie er binnen zaten is dat een heel groot compliment!
Tijdens deze presentatie zijn we weer even met onze neus op de feiten gedrukt. Vaak raak je in een patroon, een gewoonte en realiseren we niet dat juist afwisseling van producten zorgt voor net dat kilootje eraf. Of misschien wel erbij, want dat kan natuurlijk ook om je vitaal te (blijven) voelen.

Het onderwerp werd goed ontvangen en Palmyra was erg tevreden. Volgens haar eigen woorden werd ze erg enthousiast over de inhoudelijke vragen die er aan het einde gesteld werden en de positieve reacties die ze heeft ontvangen. Door alle feedback heeft ze het idee dat de inhoud goed is overgekomen en haar verhaal helder is geweest. Na afloop hebben we nog gezellig nagebabbeld onder het genot van een kopje koffie en een verantwoord hapje en kunnen we terugkijken op een geslaagde avond.
Palmyra hoopt dat ze de iedereen wat informatie heeft kunnen geven over bewuste voedingskeuzes, het nut van beweging en gezond afvallen. Met plezier kijkt ze op deze avond terug en ze heeft, volgens eigen zeggen: “Weer genoeg ideeën en inspiratie opgedaan voor een volgende presentatie”.

Laten we dat afwachten en haar bij deze bedanken voor een inspirerende avond!

Team Conscius Sports