In de vakantie periode werden onze leden bij binnenkomst in het sportcentrum regelmatig uitgedaagd om over steigerplanken, steigerpijpen, blikken verf en een stenen schaap te stappen. Dit materiaal was daar uiteraard met opzet neergelegd want Patrick en Helene waren, gezellig kletsend en geheel onder de verf, in hun vakantie druk aan de slag zijn gegaan met kwasten, hamers en ander gereedschap. Patrick heeft ons enthousiast vertelt over aanpassingen die ze wilden gaan realiseren in het zwembad deze zomerperiode. Verven, onderhouden en vernieuwen waren de doelstellingen. De vakantie van dit stel zou er dit jaar één zijn met de kwast en hamer in de hand.
Afgelopen week konden we het resultaat aanschouwen. De kleedkamers hebben een mooie, nieuwe laag verf gekregen en zijn voorzien van nieuwe kluisjes. De technische ruimte is netjes afgewerkt en er is een nieuwe kinder- verschoonhoek met materiaalopslag. Ook valt op dat het zwembad veel lichter is geworden. Patrick geeft aan dat er grotere ramen zijn geplaatst en dat het dak op enkele plekken is vernieuwd.
Kortom er is veel werk verzet en dat stenen schaap heeft ook een mooi plekje gekregen, het zwemwater is intussen vernieuwd en weer warm dus jullie kunnen weer een frisse duik nemen J.
Met dank aan Patrick en Helene,
Team Conscius Sports