Beste members,
Wat een jaar hebben we achter de rug, meel highs and lows.????
En ook wat een geweldige community, de flexibiliteit om aan te passen waar nodig is.
De doelstellingen en de progressie die een ieder voor zich had behaald na de eerste lockdown weer langzaam op gang komen en weer de drive en het enthousiasme vinden. Het was geweldig om te zien!!????????
Wat een fijne spirit en een geweldige ervaring om te zien dat een ieder terug on track is. De persoonlijke doelstellingen die toch nog behaald zijn.
Mijn bewondering en respect gaat uit naar al onze leden die bij ons zijn gebleven en ook voor degene die andere wegen zijn gaan bewandelen.
De enorme steun die we hebben mogen ontvangen en nog steeds krijgen….dankjewel is zo’n klein woord om onze dankbaarheid uit te spreken het gevoel van dank is vele malen groter DANKJEWEL voor een ieder die heeft bijgedragen en bijdraagt in deze moeilijke tijd.
Wat een teleurstelling dat we weer in een lockdown terecht zijn gekomen en weer een pas op de plaats moeten maken.
Het samen zijn elkaar stimuleren ff een bakkie doen, een luisterend oor bieden ,schouderklopje geven ,input en feedback geven de persoonlijke records, sharing, het zwemmen het feest als er afgezwommen wordt de blije gezichtjes van de kinderen bij de diploma uitreiking. Slagen voor een nieuwe band met judo en special needs die hun plekje vinden. Een lach een traan. Dit alles en nog veel meer maakt Conscius Sports.
We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te mogen ontvangen.????
Toch houden we de moed erin, opgeven is geen optie!!
We hebben nieuwe tools ingezet om toch onze members te kunnen blijven ondersteunen en een helpende hand te reiken waar nodig is zodat we samen gezond en weerbaar blijven.
Samen kunnen we ongelooflijk veel en dat zetten we door.”
Dank voor al onze members
Big hugg to all ????
Patrick Dorenbos
En het hele team Conscius Sports