Walter van Well heeft onlangs twee dagen een workshop geven aan een enthousiaste groep die al twee weken op kamp is onder leiding van Stavast; een landelijke organisatie voor kinderen en (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis zoals adhd, autisme of een verstandelijke beperking. Stichting Stavast organiseert logeerweekenden en vakanties voor kinderen en (jong)volwassenen met bijvoorbeeld adhd, autisme of een verstandelijke beperking. Stavast is persoonlijk en kleinschalig. Stavast wil je helpen om onafhankelijk en zelfredzaam te worden en je handvatten aanreiken zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Bij Stavast doe je succeservaringen op, ga je op avontuur en heb je sociale contacten.

Walter: “Op 8 augustus stond een workshop kickboksen op het menu en op donderdag 9 augustus was er een workshop in de fitnessruimte van Conscius Sports.
Heerlijk om met deze groep jongens en meisjes aan het werk te mogen, wat een enthousiasme, dankbaarheid en plezier straalt deze jeugd uit! Bedankt dat jullie dit jaar ons hebben gekozen om iets voor jullie te kunnen betekenen!”

Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt en je bij ons veilig en op je gemak voelt. Dit gebeurt vanuit een goede vertrouwensrelatie, voorspelbaarheid, structuur en een positieve sfeer. Hierdoor krijgt iedereen een kans zichzelf te zijn en zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Voor meer info: www.stavast.nu

Wilt u ook graag een workshop verzorgt hebben door een van onze professionele begeleiding en wilt u meer info? Mail dan naar teambuilding.cs@gmail.com of informeer bij ons sportcentrum in Nistelrode.