Kunt u iets over u zelf vertellen?Tekening bewegen pop boxen

Hallo, mijn naam is Pim Schouten. Ik ben 21 jaar en ik woon in Nistelrode. Momenteel ben ik een tweedejaars student op de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening op de HAN in Nijmegen. Ik ben elke maandag bij Conscius Sports voor de kickboks-les

Hoe lang bent u al lid van het sportcentrum?

+/- 3,5 jaar

Waarom gaat u naar Conscius Sports?
Ik ben bij Conscius Sports begonnen, omdat het voor mij redelijk dichtbij was. Ik ben gebleven bij Conscius Sports, omdat er veel verschillende lessen zijn buiten het fitnessen en dat er veel moeite wordt besteed in het begeleiden van leden.

Hebt u andere hobby’s?
Ja, buiten het kickboksen speel ik ook hockey bij MHC Oss en houd ik heel erg van muziek maken.

Hoe vaak in de week komt u hier?
Momenteel 1x, alleen voor het kickboksen, omdat ik het druk heb met school en dergelijke.

Wat vindt u zo leuk aan het sporten?
Je bent proactief bezig met je grenzen verleggen en je merkt dat je elke week beter wordt.

Hoe ervaart u hier de sfeer?
Heel positief, met enkele mannen kickboks ik hier al ruim 3 jaar en gedurende deze jaren is de band alleen maar hechter geworden. Ook is het leuk om nieuwelingen bij de groep zichzelf te zien pushen en ontwikkelen. De begeleiding van Roy is ook top, omdat je tijdens de trainingen 100% kunt geven en hij altijd goeie tips heeft, terwijl er altijd ruimte is voor een grapje.

Wie is uw favoriete bekende sporter?
Gianluigi Buffon, de keeper van Italië en Juventus en naar mijn mening de beste keeper aller tijden. Hoewel ik zelf een hockeyer ben, heb ik altijd tegen deze man opgekeken. Hij is een grote inspiratie voor me, vooral omdat ik zelf ook een keeper ben.

Wat is uw leukste ervaring in Conscius Sports?
Elke week weer steevast op maandag kickboksen. Het is fijn om aan het eind van de maandag even alle frustratie van werk en school er uit te kunnen sporten.

Wilt u nog iets zeggen tegen alle lezers?
Twijfel niet om te beginnen met sporten. Je voelt je al gauw opgewekter en fitter. Ook geeft het veel voldoening. Een gezonde geest begint immers met een gezond lichaam.