Na enige afwezigheid kunnen we met trots melden dat de Streetdance lessen terug zullen keren in ons aanbod van groepslessen. Hiervoor hebben we een nieuwe expert aan ons team weten toe te voegen. De docente wil met haar lessen kinderen meer vertrouwen geven zodat ze zichzelf durven te laten zien.

Streetdance
Wekelijks wordt een les georganiseerd om te leren dansen en bewegen op muziek. Hippe danspasjes worden stapsgewijs gecombineerd waarbij uiteindelijk een complete swingende dans het resultaat zal zijn. Deze dans zullen de kinderen dan ter uitvoering aan de ouders laten zien. Tegelijkertijd worden de deelnemertjes er leniger van en is het goed voor de conditie en uithoudingsvermogen. Doel is uiteindelijk het vergroten van het zelfvertrouwen en leren samenwerken in groepsverband.

Deze lessen starten binnenkort, houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws.

Dramadansen (workshop)
Dramadansen is een vorm van dansen waarbij expressie een belangrijk doel is. Hiervoor moeten kinderen het vertrouwen krijgen om zichzelf te laten zien en zich te focussen. De docente wil met deze les het zelfvertrouwen van kinderen vergroten. Ben je nieuwsgierig geworden, houd dan de berichtgeving op de site in de gaten.