Vind jij dansen leuk en heb jij altijd al willen bewegen zoals ze op televisie doen? Kom dan naar streetdance!streetdance8
In de lessen nemen we je mee in de danswereld. Je zal gaan dansen waarbij je gevoel, energie en creativiteit ontwikkeld, om door het dansen dingen duidelijk te maken tegenover mensen. Door de snelle en mooie moves die je leert zal je zelfvertrouwen ontwikkelen. Deze ontwikkeling gaan we uitdragen door per periode een show te geven voor belangrijke mensen in jou omgeving.
Wist je dat streetdance is ontstaan begin jaren tachtig in New York. Vooral in de achterstandswijken werd er veel op straat gedanst. Daar komt ook de naam vandaan. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Er zijn geen regels, alle bewegingen zijn goed

Enthousiast geworden?  Conscius Sports start in het nieuwe schooljaar met vernieuwde streetdance lessen. We hebben een expert met ervaring gevonden op het gebied van streetdance die zelf dansen geweldig vind. Ze zal jou alle kneepjes van het dansen leren in een gezellig groepje. Neem je vrienden en vriendinnen mee en maak er een gezellige middag van.
De opkomst is 1 x per week, 45 min op vrijdag. Per periode zal er een gezellige show gepresenteerd worden, hiervoor mag je iedereen uitnodigen.

Kosten en andere informatie:
Er is een succesvolle try-out geweest in juli. De lessen zijn gestart op vrijdag 16 september en er is nog plaats in de nieuwe lessen na de herfstvakantie.
Kom jij gezellig een gratis proefles meedoen?

Vrijdag: 15:45 – 16:30 Groep 3 t/m 6
Vrijdag: 16:45 – 17:30 Groep 7-8

Geef je op bij onze balie of mail naar: info@consciussports.nl
Tel: 0412-617333
Facebook: Health Center Nistelrode – Conscius Sports Doelbewust sporten]

 

streetdance-2