Tijdelijk géén Swim for Fun

“Moet je na een val in een ijswak naar het licht of juist naar het donker zwemmen? Hoe red je iemand uit het water? En hoe kun je het beste snorkelen op vakantie? Dit en nog veel meer leer je tijdens Swim For Fun.” 

Heb je al je zwemdiploma’s behaalt maar wil je toch graag doorgaan met het zwemmen, wil je nog beter de zwemtechnieken onder de knie krijgen, veel plezier in het water beleven, dan is Swim For Fun iets voor jou!

Wat leer je, wat doen we:

1. Zwemslagen

We zorgen dat je de schoolslag en borstcrawl nóg beter onder de knie krijgt. Natuurlijk leren we ook nieuwe zwemslagen, zoals de vlinderslag en Spaanse slag.  Mocht je deze reeds aangeleerd hebben, zullen we de techniek verbeteren.

2. Survival

Hoe kun je iemand uit het water redden zonder zelf in gevaar te komen? Hoe haal je een drenkeling onder een boot vandaan?

Als je in een ijs wak val zwem ik naar het licht toe of juist naar het donker? Je leert het bij Survival zwemmen!

3. Hydro Sportief

Hou je van zwemmen én van muziek? Dan is dit iets voor jou. We bewegen lekker in het water op de nieuwste hits. Leuk!

4. Balvaardigheid

Wie denkt aan balsporten, denkt snel aan voetbal of basketbal. Maar ook in het water zijn er veel sporten met een bal, zoals waterpolo, water basketbal of water rugby. In dit thema komen verschillend balsporten in het water voorbij. Je leer zwemmen met een bal, werpen van de bal in het water en meer.

5. Snorkelen

Ben jij benieuwd naar de onderwaterwereld? Dan kun je tijdens dit thema kennismaken met snorkelen! Je leert meer over je snorkeluitrusting en technieken. Ook leuk als je niet op vakantie gaat!

Tijdelijk géén Swim for Fun

  Naam van degene die ingeschreven wordt*

  Geboortedatum van degene die ingeschreven wordt*

  E-mailadres*

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Bericht*

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]