In het kader van bewuste training bij Conscius Sports krijgen leden, indien gewenst, een persoonlijk trainingsschema, aanvullende voedingsadviezen en de begeleiding van professionele experts. Zo bieden we ieder lid de mogelijkheid om invulling te geven aan zijn of haar traject van bewust sporten. Hierdoor krijgen we ook inzicht in de motivatie van onze leden en creƫren we en een persoonlijke band.

In oktober plaatsten we het verhaal van Sandra. Sandra had zichzelf ten doel gesteld aan een SAP wedstrijd deel te nemen en heeft daarvoor een intensieve training ondergaan. Haar motivatie heeft anderen kunnen bewegen om duidelijke doelen en keuzes te maken. We hebben Sandra gevraagd om haar beleving van de SAP wedstrijd met ons te delen. Ze heeft er een leuk verslag van geschreven die je hier terug kan vinden.

Wil jij ook bewust toewerken naar een bepaald doel, maar je zou graag wat hulp daarbij krijgen? Vraag aan onze expert Noyah naar een persoonlijk advies, hij kan je uit ervaring vele goede tips meegeven.
lees hier het vervolg van de uitdaging van Sandra