De zomervakantie ligt weer achter ons. Al genieten we nog steeds na door het ophalen van herinneringen én door regelmatig foto’s te bekijken van het zonovergoten strand, de fantastische vergezichten en onvergetelijke familiemomenten. Een goed moment om te kijken naar de komende periode waarin een nieuw seizoen voor ons ligt; de herfst. Dit is vaak een periode waarin we vaker binnen zitten, het weer wat frisser wordt en het bewegen wat minder word. Een uitstekend moment om het sporten weer op te pakken!

Het team van Conscius Sports is er klaar voor. Vanaf maandag 24 augustus zijn we weer volledig geopend zoals u van ons gewend bent. De fitness, het zwembad en de groepslessen staan weer tot uw beschikking. U heeft de mogelijkheid om een op maat gemaakt voedingsadvies aan onze instructeurs te vragen en ze maken meteen met u een persoonlijk trainingsschema.

Nieuws2015-07-20 Rooster-cs -nieuwsblokje
Afgelopen periode hebben we te maken gekregen met enkele veranderingen in het team van Conscius Sports. Kevin en Joyce hebben afscheid genomen en besloten hun eigen weg te gaan. Wij wensen hen veel geluk toe en hebben voor de lessen vervangingen gevonden:

– De lessen van Kevin worden door een andere instructeur op dezelfde tijdstippen ingevuld.
– De body-balance lessen, die door Joyce gegeven werden, zullen tot 14 september volgens het oude rooster gevuld worden. Na 14 september zullen de body-balance lessen onder een andere naamgegeven gaan worden.
– De lessen op dinsdagavond zullen poweryogalessen worden.
Exacte tijdstippen zullen nog gecommuniceerd worden en zijn op te vragen aan de balie.