ASSEN/NISTELRODE – Team Tanoshii/Conscius Sports behaalde weer succes, dit keer tijdens het vierde Bartjes aangepast judo toernooi in Assen. Marco van Kaathoven trok vandaag samen met zijn vader als begeleider naar Assen voor deelname aan het judo toernooi.

Helaas was trainer Walter verhinderd door de griep waardoor ditmaal de vader van Marco het coachen voor zijn rekening moest nemen. Marco kwam uit in een poule met niveau 1 en 2 judoka’s en wederom moest Marco helaas zijn meerdere erkennen aan Dion Sas uit Beverwijk van de Special Judo foundation. Geen schande om hiervan te verliezen omdat niveau 1 en 2 eigenlijk judoka’s zijn die ook op reguliere toernooien wedstrijd kunnen draaien. Marco won zijn tweede wedstrijd met een mooie worp, waardoor hij zijn tweede wazari kreeg, top resultaat in deze wedstrijd!

De derde wedstrijd moest Marco wederom tegen Dion Sas en helaas liet hij zich verrassen en verloor deze ook omdat zijn oude blessure weer naar boven kwam. De laatste wedstrijd werd daarom een Ne-waza wedstrijd die Marco wist te winnen met een mooie houdgreep.

Een prachtig resultaat voor deze 15-jarige judoka, die door zijn gewicht bij de senioren uitkomt. Proficiat Marco met dit goede resultaat en bedank dat je ook afgelopen weekend Team Tanoshii/Conscius Sports weer sportief en winnend hebt vertegenwoordigd.

Wil je meer weten of wil je eens mee komen doen bij team Tanoshii/Conscius sports ‘Judo op maat’? Kijk dan eens op www.budoschooltanoshii.nl of www.consciussports.nl.