Beekgraaf 58, Nistelrode

XCO workout

maten_smlxl_650Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO-Trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-Trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaamover_xco_150.
Dit effect wordt reactieve impact genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk corset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen !

Tijdens de XCO workout doe je talloze dynamische oefeningen met de trainer. Je traint optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam!

Een XCO workout duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut optimaal benut. De XCO workout is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Alle bewegingen worden uitgevoerd op fantastische muziek. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sound van de hits, vliegen deze 45 minuten voorbij !

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.