Yo Balance is een soort van Yoga workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind & body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Daarnaast worden zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek gecreëerd die het lichaam in een toestand van harmonie brengt.

Onze expert brengt je, via diverse yoga en pilates oefeningen, het versterken en vormen van je belangrijkste spiergroepen bij. Door de vele poses en stretches, worden je spieren soepel en flexibel. Er is ook ruimte gereserveerd voor meditatie waardoor de effecten van de oefeningen versterkt worden.

Voordelen Yo Balance
– Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten
– Verhoogt je spierkracht
– Helpt je calorieën te verbranden
– Vermindert je stressniveau
– Zorgt voor een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
– Helpt je beter te concentreren en verhoogt je bewustzijnsniveau

Kom het zelf ervaren, neem deel een onze les op zaterdagochtend 10:30 uur.
Wat heb je nodig? Kleding waar je makkelijk in beweegt. Schoenen mag , maar de meesten doen het op de blote voeten. Een vest of iets warms voor de cooling down en flesje drinken. Heb je dit? Verander dan je leven. De eerste stap is het grootst en word niet makkelijk, maar het levert je veel positieve energie. Kom langs en ervaar wat het jou brengt!YO-BALANCE (1)

Snel tot ziens,
Team Conscius Sports