Foto zeemeermin 2

Heb je je tijdens het kijken van de films ‘Splash’ of ‘De Kleine Zeemeermin’ weleens afgevraagd hoe het zou zijn om te zwemmen als een zeemeermin? Bij Conscius Sports is dat nu mogelijk en voel jij je als een vis in het water!
Het zwemmen als een zeemeermin is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Conscius Sports is de derde locatie in Nederland die het mogelijk maakt om het unieke gevoel van het zeemeermin zwemmen te ondervinden.
In vier weken leer je alle ins and outs van het zeemeermin of zeemeerman zijn. Je verfijnt je onder-water-techniek (zowel adem- als zwemtechnieken), leert veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail (de staart zonder zwemflipper) en je leert zwemmen met een monovin (dat is de zwemflipper waar je beide voeten ingaan). Zo kun je jezelf Ariël wanen wat een uniek en vrij gevoel geeft!
Na het goed afleggen van een afsluitende proef ontvang je ook nog eens een heus zeemeermin, of voor de jongens een zeemeerman, diploma!!
Deze lessen zijn goed te volgen als je in bezit bent van je B-diploma. Natuurlijk kunnen kinderen die elders hun diploma gehaald hebben ook lekker meedoen.

Kosten en andere informatie:
Het lespakket bestaat uit vier lessen van 30 minuten (inclusief bruikleen materialen, een heus zeemeermin- of zeemeerman diploma en een digitale onderwaterfoto als bewijs!)
Prijs: € 64,50. Voor niet leden gelden eenmalige inschrijfkosten van € 4,90.
Data: De eerste groepen zijn gestart en zitten al vol. De volgende groepen starten op:
– 14-09-2016 en dan 4 achtereenvolgende weken.
– 17-09-2016 en dan 4 achtereenvolgende weken.
Dit is o.v.b. voldoende inschrijvingen, tijdstippen zijn nog in overleg. Geef je op bij onze balie of mail naar: Christelhanegraaf.cs@gmail.com

Wist je dat:
– Het zeemeermin zwemmen ook mogelijk is als (kinder)feestje!!
– Dit zwemmen erg gezellig is met je vrienden en vriendinnen (mits zij in het bezit zijn van het diploma B.

Vraag aan de balie of mail naar Christelhanegraaf.cs@gmail.com