Tijdelijk géén Zeemeermin zwemmen!

Ken je de kleine zeemeermin en zou je zelf ook eens willen zwemmen als een zeemeermin of zeemeerman?

Wil je op avontuur in en onder water, niet alleen zwemmen, maar ook leuke en spannende kunsten leren, samen met andere zeemeerkids, dat kan bij zwemschool Conscius Sports in Nistelrode.
Zwemmen in water van ± 32 graden, geeft je een echt tropisch gevoel, dat wil toch iedereen!
Een droom die nu echt kan uitkomen bij zwemschool Conscius Sports.

Je leert onder deskundige begeleiding, tijdens deze Zeemeermin Experience Cursus, diverse zwemslagen met een echte zeemeerminstaart aan. Hoe je obstakels kunt nemen, starten en stoppen met zwemmen, kortom een echt onderwater avontuur !
Wanneer je dit alles hebt geleerd, dan is het pas echt tijd om aan dit avontuur te gaan beginnen, je gaat een parcours afleggen om je kennis in praktijk te brengen.
Als je aan alle eisen voldoet ontvang je aan het eind van deze zeemeermincursus een heus Diploma van Bekwaamheid, zodat het deze experience helemaal compleet maakt.

Je kunt bij zwemschool Conscius Sports niet alleen een Zeemeermin Experience Cursus volgen, maar ook een onvergetelijk kinderfeestje beleven.

De voorwaarden van Zwemschool Concius Sports deel te kunnen nemen aan de Zeemeermin Experience Cursus zijn:

  • Maximaal 8 personen per groep (zijn er meer kinderen bij een feestje, dan kunnen we een combi maken met een van onze andere sporten)
  • Minimaal 7 jaar en in het bezit van zwemdiploma A en B
  • Na afloop van de cursus krijgen de deelnemers een diploma van bekwaamheid
  • Zwemschool Conscius Sports kan ook een kinderfeestje op maat verzorgen


Tijdelijk géén Zeemeermin zwemmen!