Zwemlessen 2Zwemlessen bij Conscius Sport staan in het teken van het kind. Kindvriendelijkheid staat voorop met de sleutelwoorden: inleving, persoonlijke benadering en het geven van vertrouwen. Prestaties zijn in eerste instantie van ondergeschikt belang; die volgen vanzelf. Conscius Sports heeft als doelstelling dat uw kind de zwemopleiding leuk vind en er later met plezier aan terug denkt. Naast de zwemdiplomalessen zijn er ook onderstaande mogelijkheden:

Watergewenning
Conscius Sports in Nistelrode biedt een leerzame cursus ‘Watergewenning’, deze is aan te raden voordat je begint met diploma A.
Het is fijn dat je gewend bent aan het water en al wat technieken kent voor je begint met diploma A. In deze les gaan we beginnen met het leren van de rugslag, in het diepe springen en kijken onder water. Als je dit goed kunt dan kan je meteen door naar de zwemlessen voor je diploma A.

Op woensdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur is er nog plek vrij.
Kosten: € 5,25 per les van 30 minuten of € 21,- per vier weken.

Baby- en peuter zwemmen
Deze cursus is voor kindjes vanaf drie maanden tot vier jaar. Het doel is samen zijn met papa of mama en elkaar leren vertrouwen. Naarmate je ouder wordt zal de opzet veranderen; hierdoor wen je aan het water. Papa en mama krijgen het vertrouwen dat jij jezelf in het water kan redden. Je wordt ingedeeld op leeftijd; de lessen zijn op dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend. Er is kinderopvang á € 1,50 per les, voor jouw broertje(s) en zusje(s).
Kosten: € 21,- per maand inclusief papa of mama; lessen duren 30 minuten.