Heeft uw zoon/dochter in de afgelopen maanden of jaren één of meerdere zwemdiploma’s behaald? Dan zou het zomaar kunnen dat hij/zij toch weer even moeten wennen aan het water en aan de zwemslagen; tijdens bijvoorbeeld de vakantie. Denk aan een dagje zwemmen, het zwemparadijs of hotelzwembad; kinderen die niet regelmatig blijven zwemmen kunnen basis- en technische vaardigheden vergeten.

Uit ervaring weten ze bij Conscius Sports dat dit regelmatig voorkomt en dat is dan natuurlijk schrikken, zowel voor uw kind maar ook voor u. Zwemmen moet natuurlijk op de eerste plaats veilig en vertrouwd zijn. Voor de meeste ouders is dat de reden om hun kind op zwemles te laten gaan.

Bij Conscius Sports bieden ze een opfriscursus ‘Zwemveilig de zomer in’. Tijdens deze cursus worden alle basis- en technische vaardigheden opgehaald en kan uw kind zich weer als een vis in het water gaan voelen. Met behulp van oefeningen met o.a. een rubberboot, ‘wak’ zwemmen, zwemmend redden, gaat uw kind zorgeloos de zomer in.

‘Zwemveilig in de Vakantie’ bestaat uit 5 lessen van 45 minuten en is voor kinderen met minimaal een diploma A. Maandag 6, 13, 20 en 27 juni en 4 juli van 16.30 – 17.15 uur.
Kosten: €30,-.
Per groep zijn maximaal 10 kinderen, bij meer inschrijvingen starten we meerdere cursussen.
Heeft u vragen of wilt u uw kind aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een mail naar brendaleijten.hcn@gmail.com. Ook kunt u terecht bij een van de experts van het Zwemteam Conscius Sports, aan de balie.

Bij Conscius Sport wordt bij de start van het Zwem-ABC veel aandacht besteed aan het watervrij maken van kinderen… klik hier voor meer informatie