Jeugd boksen: respect en sportiviteit

Wil jij je sterker voelen, fitter worden, leren boksen, lekker bezig zijn en ben jij of je kind toe aan iets nieuws? Lees dan snel verder!

Elke zondag van 11:45 tot 12:30 zal onze bokstrainer Diesel Hulsenboom de boxing les bij Conscius Sports gaan verzorgen.
De recreatieve Boxing lessen van Conscius Sports staan in het teken van mentale, disciplinaire en sociale groei van de deelnemer, waarbij het respect voor elkaar hoog in het vaandel staat.

Diesel is een enthousiaste jongeman, die zelf op hoog niveau bokst en nu zijn kennis graag wil doorgeven aan de jeugd bij Conscius Sports.
Ben jij enthousiast? Meld je aan!

Zelfvertrouwen, respect & sportiviteit
Vaak wordt boksen in het kwaad daglicht gezet maar bij het jeugdboksen van Conscius sports zijn er een aantal doelen die we vooropstellen.
Wij doelen namelijk vooral op het verbeteren van de conditie, het zelfvertrouwen, weerbaarheid, respect en sportiviteit van de kinderen.

Tijdens de trainingen worden de technieken van boksen toegepast.
We zorgen ervoor door middel van spellen en conditie/kracht versterkende oefeningen dat de kinderen mentaal en fysiek sterker worden.

Bij ons trainen we met veel discipline en respect.
Ook is jeugd boksen bij ons pedagogisch verantwoord mede omdat fysiek contact naar het hoofd (ook per wet) niet is toegestaan tot en met 15 jaar.
We proberen het beste uit de mens te halen. Op tijd komen, luisteren naar elkaar en grenzen stellen maken dus ook deel uit van de les.

Ook kinderen met een motorische stoornis of achterstand, concentratieproblemen hebben baat bij de trainingen.
De leraar/lerares zal hier altijd rekening mee houden en hun trainingen hierop afstemmen.

Deze lessen zijn al te beoefenen vanaf 8 jaar en je stroomt met 15 jaar door naar het volwassen boksen

WIL JIJ JE AANMELDEN?

ZWEMMEN

FITNESS

GROEPSLESSEN