De Wellness  van Conscius Sports bestaat uit de Finse sauna, stoombad, infrarood sauna, dakterras, relaxruimte en het zwembad.

Kosten Sauna verhuur:
Compleet verhuur vanaf € 100,- per uur
Groepen maximaal 15 personen en op aanvraag.

Contact: 

Vraag naar Helene
0412-617333

SAUNA EN ZWEMBAD VERHUUR

Een sauna gang heeft een ontspannende en verkwikkende werking op uw lichaam en geest. Daarnaast versterkt het uw natuurlijke afweersysteem, dit komt omdat een sauna de productie van lichaamseigen afweerstoffen stimuleert. Dit voorkomt bijvoorbeeld een verkoudheid of griep.

De reinigende werking van een saunagang zorgt ook voor een meer elastische huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Uw huid blijft er dus gezonder en jonger uitzien. De doorbloeding van uw lichaam wordt beter en dit zorgt voor een verbeterd zuurstoftransport door uw lichaam.

De wisselende temperaturen van een saunagang werken stimulerend voor uw hart en bloedsomloop en zorgen tevens voor een verbeterde weerstand. Door regelmatig gebruik te maken van onze sauna is het makkelijker om te wennen aan de weersveranderingen in Nederland.

Veel mensen hebben tegenwoordig last van spieren en gewrichten door sporten, veel zitten achter een computer en door stress. Een sauna zorgt voor betere doorbloeding van uw spieren en dit merkt u direct. Klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Naast vele lichamelijke voordelen heeft een sauna ook een positieve bijdrage op uw gemoedstoestand. Het bevordert rust en evenwichtigheid in stressvolle periodes.

De Wellness van Conscius Sports bestaat o.a. uit: Finse Sauna, Stoombad, Infrarood Sauna, Dakterras, Relaxruimte en het verwarmde zwembad.