fbpx

Judo Special Needs

Home/Judo Special Needs
Judo Special Needs2021-02-10T21:55:08+01:00

Special Needs Judo is beschikbaar voor een ieder met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, zonder uitzondering en in de breedste zin van het woord. Het motto van Conscius Sports is “normaal waar mogelijk, aangepast waar nodig”.

A-Judo:
Je kunt bij Conscius Sports terecht voor recreatief judo maar ook voor competitief aangepast judo.
Conscius Sports richt zich vooral op recreatie judo voor deze doelgroep maar de deelnemers krijgen ook de mogelijkheid om in competitieverband deel te nemen. Je kunt in beide gevallen bij ons terecht voor aangepaste judo.

De lessen worden bij ons gegeven met een positieve, stimulerende en begeleidende benadering.

Plezier staat natuurlijk voorop bij deze lessen maar Conscius Sports focust zich ook op het eigen maken van verschillende vaardigheden waardoor de A-judoka’s zich beter kunnen integreren in de maatschappij. Wij willen de judoka’s met een beperking helpen met het ontwikkelen van de weerbaarheid, conditie, mobiliteit en sociale vaardigheden.

Conscius Sports richt zich ook op het bijbrengen van eigenschappen die belangrijk zijn bij judo zoals respect, discipline en zelfvertrouwen.
Dit zijn eigenschappen die voor elke doelgroep belangrijk zijn en zullen we bij Special Needs Judo dan ook zeker niet vergeten!

We leren de A-judoka’s graag nieuwe vaardigheden aan tijdens de lessen en zullen zorgen dat iedereen veel plezier beleefd en met zin naar de lessen blijven komen!

  Naam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer*

  Onderwerp*

  Bericht*

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  WIL JIJ JE AANMELDEN?

  ZWEMMEN

  FITNESS

  GROEPSLESSEN

  Ga naar de bovenkant