Op maandag 10 april was het zover; de eerste bootcamp georganiseerd door Conscius Sports. Het betrof een try-out, enerzijds om de stemming te proeven en anderzijds om het concept verder uit te werken.
Vooraf waren er tien inschrijvingen, helaas waren er uiteindelijk vier deelnemers verhinderd. Dit heeft de pret echter niet bedorven en de deelnemers gaven aan dat ze het een leuke ervaring vonden.

Om 19.00 uur werd er vanuit de kantine gestart en spoorde onze expert Tom de deelnemers enthousiast aan. Allereerst werden de spieren warm gemaakt (om blessures te voorkomen) met push-ups, een korte afstand hardlopen en enkele ‘Jumping Jacks’.

Tom had wat oefeningen voorbereid, die zijn eerst met alle deelnemers doorgenomen en daarna werd er gestart. Elke oefening werd 40 seconden beoefend waarna er gelijk geswitcht werd naar de volgende. Uiteraard onder bezielende leiding van onze expert Tom, die later aangaf dat hij heeft kunnen genieten van de inzet van iedereen. Volgens hem was het “prachtig om met een fanatieke groep in de buitenlucht bezig te zijn.”

Uiteindelijk zijn er drie rondes uitgevoerd van elke tien oefeningen. Volgens Tom was iedereen erg tevreden en vooral goed uitgeput. De try-out bleek een groot succes te zijn en gaat zeker een vervolg krijgen. Houd goed onze Facebook pagina en website in de gaten, de data worden nog gecommuniceerd. Uiteraard zal dat ook bekend worden gemaakt in de sportschool.

Alle deelnemers bedankt voor jullie positieve inzet,
Team Conscius Sports